Finansiering

Vi hjælper naturligvis med at få finansieret din nye drømmebil

Har du fundet den rigtige bil, men mangler finansieringsmulighederne? Det er det mindste problem, vi samarbejder med en af Danmarks største udbydere af finansieringsaftaler – netop for at give dig muligheden for at købe din drømmebil og endda med en god rente og ÅOP.

Vores fokus når vi finansierer biler, er din sikkerhed, både nu og i hele lånets løbetid. Vi kan godt lave fleksible renter, der lige nu er billigere, men alt efter hvor langt lånet løber, kan det være en fordel at tage en lidt højere rente og være sikker på at dine månedlige omkostninger ikke stiger, hvis renten gør. Vi kan lave lån både med og uden udbetaling i alle størrelser. Kreditvurderingsprocessen laver vi naturligvis sammen og sender ind til endelig godkendelse. Renten er naturligvis altid vigtig, men din samlede ÅOP er der, hvor vi ser hvad det faktisk ender med at koste dig. Vi regner alt sammen og gennemgår det med dig. Vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe med at sammenligne vores tilbud med konkurrerende tilbud fra din egen bank eller andre udbydere. Vi hjælper glædeligt så du kan flexlease din nye bil gennem os.

Det er ikke bare varm luft når vi siger, at vi vil sikre dig den bedste aftale – for vi håber jo selvfølgelig, at den rette pris og vejledning gør, at du køber din næste bil hos os, og måske endda anbefaler os til dem du kender, der skal handle bil.

Back to top